foto

Ernest Thomas

  • nar. 26.3.1950 (68 let)
    Gary, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Gospel Truth
2017 Two Wolves
2016 '79 Parts
Chocolate City: Vegas
Earworm
2015 Chocolate City
Megažralok versus Kolossus
2013 Pastor and Mrs. Jones, The
2012 The Lords of Salem
2009 Komici
2007 Paroled
2003 The Watermelon Heist
Velké dítě Dickie Roberts
1992 Malcolm X
1991 Kiss and Be Killed
1977 Akce

TV seriály

2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Qatar (S06E06)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Everybody Hates Back Talk (S04E19)
další epizody (5)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)
Everybody Hates My Man (S04E05)
Everybody Hates the English Teacher (S04E04)
další epizody (8)
2007 Just Jordan (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
Everybody Hates Bed-Stuy (S03E06)
Everybody Hates the Bachelor Pad (S03E05)
další epizody (13)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Everybody Hates Superstition (S02E09)
Everybody Hates Thanksgiving (S02E08)
další epizody (7)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Halloween (S01E06)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1998 Linc's (TV seriál)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
The Brady Bunch Hour (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

TV pořady

2005 TV Land Confidential (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace