foto

Chris Pedersen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Cizinka
1993 Seznam smrti (TV film)
Zaslepený (TV film)
1992 Twin Peaks
1991 Bod zlomu
1989 Narozen 4. července
1988 Spojení dvou měsíců
1986 Četa
1985 Sylvester
1984 Zkázonosná kometa
1983 Suburbia

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace