foto

Lars Passgård

  • nar. 14.2.1941
    Borås, Västra Götalands län, Švédsko
  • zem. 16.3.2003 (62 let)
    Malmö, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ålder okänd (TV film)
1974 Erik XIV (TV film)
1968 Romeo, Julia och mörkret (TV film)
Trahison à Stockholm
1967 Candida (TV film)
1966 Doktor Knock (TV film)
Kvinnas man (TV film)
Ormen
Patrasket (TV film)
Prinsessan
Woyzeck (TV film)
1965 Blodsbröllop (TV film)
Bödeln (TV film)
Gustav Vasa (TV film)
Hans nåds testamente (TV film)
1964 Bröllopsbesvär
Henrik IV (TV film)
Kärlek utan strumpor (TV film)
Ta hand om Amelie (TV film)
1963 Barnvagnen
Hittebarnet (TV film)
Någon av er (TV film)
The Prize
1961 Jako v zrcadle

TV seriály

2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)
Soldater i månsken (TV seriál)
1999 Offer och gärningsmän (TV seriál)
1967 Drottningens juvelsmycke (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace