foto

Henry Jones

  • nar. 1.8.1912
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 17.5.1999 (86 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Lekce života (TV film)
1992 Grass Roots (TV film)
Mastergate (TV film)
1990 Arachnofobie
Dick Tracy
Kam s její mrtvolou
Švindlíři
1989 Nowhere to Run
1986 Leftovers, The (TV film)
1985 Code Name: Foxfire (TV film)
1983 Balboa
1982 Smrtící past
Tales of the Apple Dumpling Gang (TV film)
1981 California Gold Rush (TV film)
1980 Od devíti do pěti
1979 Kate Loves a Mystery (TV film)
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1975 Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1974 Roll, Freddy, Roll! (TV film)
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
Letters, The (TV film)
Tom Sawyer
Černá výprava
1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
Napoleon a Samantha
Pete a Tillie
1971 Love Hate Love (TV film)
Podporujte svého pistolníka!
Švindl
1970 Cockeyed Cowboys of Calico County
Dirty Dingus Magee
Rabbit, Run
The Movie Murderer (TV film)
1969 Angel in My Pocket
Butch Cassidy a Sundance Kid
Rascal
1968 Podporujte svého šerifa!
Project X
Something for a Lonely Man (TV film)
Stay Away, Joe
1967 Crucible, The (TV film)
Vražedné šampaňské
1965 Never Too Late
1961 Angel Baby
1960 Cash McCall
The Bramble Bush
1958 Vertigo
1957 Cesta za záchranou
Will Success Spoil Rock Hunter?
1956 The Bad Seed
The Girl Can't Help It
The Girl He Left Behind
1953 Taxi
1951 The Lady Says No
1943 This Is the Army

TV seriály

1994 Picture Windows (TV seriál)
1987 I Married Dora (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Profesionál (S02E02)
1985 Code Name: Foxfire (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Gun Shy (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1975 Phyllis (TV seriál)
1974 These Are the Days (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1971 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Howard's Girl (S01E15)
1963 Channing (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Bevis (S01E33)
1954 Center Stage (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1949 Hands of Murder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace