foto

Lorene Scafaria

  • nar. 1.5.1978 (41 let)
    Holmdel, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Zlatokopky
2015 Šílená matka
2012 Hledám přítele pro konec světa

TV seriály

2014 Nová holka (TV seriál)
Background Check (S04E06)
Basketsball (S03E12)
2013 Nová holka (TV seriál)
Rychle tvrdnoucí tmel (S02E19)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

  • ingi (scenárista)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace