foto

Jennifer Salt

  • nar. 4.9.1944 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Deadly Care (TV film)
1985 Out of the Darkness (TV film)
1984 Old Friends (TV film)
1981 Terror Among Us (TV film)
1980 Jsem na řadě
1974 Great Niagara, The (TV film)
1973 Sestry
1972 Gargoyles (TV film)
Zahraj to znovu, Same
1970 Ahoj, mami!
Brewster McCloud
Revolucionář
1969 Půlnoční kovboj
The Wedding Party
1968 Murder à la Mod

TV seriály

1990 Lifestories (TV seriál)
Marshall Chronicles, The (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Bustin' Loose (TV seriál)
Duet (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Dokumentární

2006 Celebrating Schlesinger
2003 Bezstarostní jezdci, zuřící býci

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 American Horror Story (TV seriál)
Devil's Night (S05E04)
Kouzla lidské mysli (S04E11)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Edward Mordrake, část druhá (S04E04)
Chránit Coven (S03E11)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Žertíky s nemrtvými (S03E04)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Severovýchodní bouře (S02E03)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Strašidelná dívenka (S01E09)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Paní Grubmanová (S02E04)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Megan O'Harová (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace