foto

Anna Hutchison

  • nar. 8.2.1986 (33 let)
    Nový Zéland

Biografie

Anna Hutchison se narodila 8. února 1986 na Novém Zélandu. Nejvíce příznivců si získala v novozélandském seriálu SHORTLAND STREET. Ve Spojených státech se snažila prosadit se sérií POWER RANGERS: JUNGLE FURY.

Mimo jiné si zahrála i v australském seriálu UNDERBELLY. Přesto největší roli získala v seriálu GO GIRLS. V roce 2012 oznámila, že si zahraje v periodické roli seriálu SPARTACUS.

Do povědomí filmových fanoušků se mohla dostat i vedlejší rolí v hororu, za kterým stál Josh Whedon. Řeč je o úspěšném filmu CHATA V LESÍCH. Záhrala si Jules, přítelkyni Chrise Hemswortha.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Killer Reputation (TV film)
Purge of Kingdoms: The Unauthorized Game of Thrones Parody
Robert the Bruce
Secrets at the Lake
2018 Encounter
Murder at the Mansion (TV film)
2017 Pomsta: Milostný příběh
Splitting Image (TV film)
2016 A Firehouse Christmas (TV film)
Můj šálek lásky
Nebezpečná seznamka
Sugar Mountain
2015 Bachelors
Správná holka (TV film)
Wrecker
2013 Blinder
2012 Chata v horách
2011 Panika na Rock Island (TV film)
Rotting Hill (studentský film)
2006 The Lost One
Wendy Wu: Bojovnice proti zlu (TV film)

TV seriály

2019 Broken Ground (TV seriál)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie Rolls the Dice in Vegas (S02E82)
Charlie and the Houseful of Hookers (S02E78)
Charlie Has a Threesome (S02E64)
další epizody (4)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie and the Christmas Hooker (S02E46)
Charlie and the Hooker (S02E39)
Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
The Hunted (S05E10)
2009 Go Girls (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Brotherhood (S02E11)
The Reckoning (S02E10)
další epizody (11)
Tajemství Pravdy (TV seriál) - a.z.
Home (S01E12) - a.z.
2008 Power Rangers Jungle Fury (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Identity (S01E07)
2006 Orange Roughies (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 What Now? (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace