foto

Vojtěch Machuta

  • nar. Česko

Biografie

Mladý herec Vojtěch Machuta se narodil v České republice. Jeho první hereckou zkušeností bylo drama Příliš mladá noc (2012). Později se objevil v seriálu Gympl s (r)učením omezeným (2012), kde si zahrál syna herečky Zuzany Bydžovské, Honzu Smutného. O rok později ztvárnil jednu z ústředních rolí ve filmu Klukovina (2013). V roce 2013 se taky objevil na Zlínském filmovém festivalu, v doprovodu hereckého kolegy Zdeňka Piškuly. Zahrál si také v seriálech Vinaři (2014) a Doktor Martin (2015).

ryccoly

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bajkeři
2013 Něžné vlny
2012 Příliš mladá noc

TV seriály

2020 Život je hra (TV seriál)
Dostat Evu na koncert (S02E10)
2017 Trapný padesátky (TV seriál)
Šňůry pupeční (E04)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Děti na odpis (S02E04)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
V lese (S01E12)
Zlomená srdce (S01E05)
Vinaři (TV seriál)
Návrat (S02E07)
Strdínský batman (S02E05)
Výlet (S02E01)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (S01E05)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
Trojka z chování (S03E24)
Dlouhá noc (S03E21)
další epizody (32)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E33)
Volný pád (S01E32)
Světlé zítřky (S01E31)
další epizody (27)
2005 Ulice (TV seriál)