foto

Francesca Fowler

  • nar. 1985
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Macbeth
2016 Noro
Red
2015 Ghosting
2014 The Herd
2013 Ciara
2011 Forest of the Damned 2
2010 Possession of David O'Reilly, The
2007 Pravidla násilí
2005 Jaký otec takový syn (TV film)
Last Rights (TV film)

TV seriály

2008 Fixer, The (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Ohně Pompejí (S04E02)
2005 Řím (TV seriál)
Egeria (S01E06)
Zlatá hodina (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace