foto

Giuseppe Rotunno

  • nar. 19.3.1923 (94 let)
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1996 La Sindrome di Stendhal
1995 Sabrina
1994 The Night and the Moment
Vlk
1992 Byl jednou jeden zločin
1991 Mio caro dottor Gräsler
Myslete na Henryho
1989 Leonardo's Dream
Rebus
1988 Dobrodružství Barona Prášila
Strašidelné léto
1987 Hotel Colonial
Julie a Julie
Najatý policajt
1985 Assisi Underground, The
Orfeo
Rudá Sonja
1984 Dovolená snů
Non ci resta che piangere
1983 A loď pluje
Desiderio
Šarlatový a černý (TV film)
1982 Bello mio, bellezza mia
Pět dní jednoho léta
1981 Bankovní převod
1980 Město žen
Pepek námořník
1979 All That Jazz
1978 Fine del mondo nel nostro solito letto in una notte piena di pioggia, La
Zkouška orchestru
Žena pro dva střelce
1977 Ecco noi per esempio
Úderné čety
1976 Casanova Federica Felliniho
1975 Divina creatura
1974 Bestione, Il
Erotomane, L'
Všechno je úplně jinak
1973 Amarcord
Film d'amore e d'anarchia, ovvero 'stamattina alle 10 in via dei Fiori nella nota casa di tolleranza...'
1972 Muž jménem La Mancha
Řím
1971 Tělesné vztahy
1970 Slunečnice
Splendori e miserie di Madame Royale
1969 Satyricon
Tajemství Santa Vittorie
1968 Anzio
Candy
Podivuhodné příběhy
Rozmar po italsku
1967 Cizinec
Čarodějky
1966 Bible
1963 Gepard
Stalo se v Turíně
Včera, dnes a zítra
1962 Boccaccio '70
Rodinná kronika
1961 Fantasmi a Roma
Nejlepší nepřítel
1960 Rocco a jeho bratři
The Angel Wore Red
5 Branded Women
1959 La Maja Desnuda
Na břehu
Policarpo, ufficiale di scrittura
Velká válka
1958 Anna di Brooklyn
1957 La ragazza del palio
Natálie
1956 Monte Carlo
Tosca
1955 Chléb, láska a .....

TV seriály

1976 Alle origini della mafia (TV seriál)

Dokumentární

1997 Marcello Mastroianni: Nenápadné kouzlo normálnosti
1975 E il Casanova di Fellini? (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace