foto

Jack Thorne

  • nar. 6.12.1978 (41 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Enola Holmesová
The Secret Garden
2019 Dirt Music
Radioactive
The Aeronauts
2017 (Ne)obyčejný kluk
2014 Dlouhá cesta dolů
Válečný manuál
2013 Budoucnost nejistá
Jonah
2009 Skautská příručka pro chlapce
2006 Supermarket Love Song, A

TV seriály

2021 The Sandman (TV seriál)
2020 Eddy (TV seriál)
Julie (E02)
Elliot (E01)
2019 Jeho temné esence (TV seriál)
Betrayal (S01E08)
The Fight to the Death (S01E07)
The Daemon-Cages (S01E06)
další epizody (8)
Katastrofa (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
The Virtues (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Kiri (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Commuter (E03)
2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
další epizody (6)
This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Glue (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
2011 Puberťáci (TV seriál)
The Fades (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
This Is England '88 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Cast Offs (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Naomi (S03E06)
2008 Skins (TV seriál)
Everyone (S02E10)
Sketch (S02E02)
2007 Skins (TV seriál)
Effy (S01E08)
Shameless (TV seriál)
The Runaway (S04E04)
2003 Coming Up (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Eddy (TV seriál)
Julie (E02)
Elliot (E01)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
další epizody (6)
2014 Glue (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2011 The Fades (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)

Producentská filmografie

TV seriály

2021 The Sandman (TV seriál)