foto

Jack Thorne

  • nar. 6.12.1978 (40 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Sandman
2017 (Ne)obyčejný kluk
2014 Dlouhá cesta dolů
Válečný manuál
2013 Budoucnost nejistá
Jonah
2009 Skautská příručka pro chlapce
2006 Supermarket Love Song, A

TV seriály

2019 His Dark Materials (TV seriál)
2018 Kiri (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
The Eddy (TV seriál)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Commuter (E03)
2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
další epizody (6)
This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Glue (TV seriál)
2011 Puberťáci (TV seriál)
The Fades (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
This Is England '88 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Cast Offs (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Naomi (S03E06)
2008 Skins (TV seriál)
Everyone (S02E10)
Sketch (S02E02)
2007 Skins (TV seriál)
Effy (S01E08)
Shameless (TV seriál)
The Runaway (S04E04)
2003 Coming Up (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Sandman

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
další epizody (6)
2011 The Fades (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace