foto

Ellen Dubin

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva u Midway
New Year's Kiss (TV film)
2017 Nobility
Stephanie
2016 The Red Maple Leaf
2015 Kaiju Fury!
La Trattoria Sitcom (TV film)
No Deposit
Sicilian Vampire
2014 Big Fat Stone, The
2013 Hit It
Real Gangsters
2012 Smrt před svítáním
2010 Další šance (TV film)
Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
2009 Lost and Found
2008 Bull
Případ Carrie Ryansová (TV film)
2007 Útěk za spravedlností (TV film)
2006 The Wives He Forgot (TV film)
Vražda v mém domě (TV film)
2005 Lži a zrada (TV film)
Vosy útočí (TV film)
2004 Napoleon Dynamit
2003 Hrozba z nebe (TV film)
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Spalující oheň (TV film)
Tunel
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Po celém městě (TV film)
2001 Sama s cizincem
2000 Best Actress (TV film)
1999 Vražedná dohoda (TV film)
1998 Sealed with a Kiss (TV film)
1997 Balls Up (TV film)
Podvod
1996 Gone in the Night (TV film)
1995 Deadly Whispers (TV film)
Dárce
Scanner 2: Volkinova pomsta
1994 Tyranosaurus junior
1993 Noční hon (TV film)
Shameful Secrets (TV film)
Smrtelný pot
1992 Soukromý případ (TV film)
1991 Baby on Board
False Arrest (TV film)
Velké sousto
1990 Abraxas: Strážce vesmíru
Lucernový vrch (TV film)
Schůzky se smrtí (TV film)

TV seriály

2019 Osudná jiskra (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Star Wars: Odboj (TV seriál)
Into the Unknown (S02E01)
2018 Lego Star Wars: All-Stars (TV seriál)
2017 Lego: City (TV seriál)
Mary Kills People (TV seriál)
The Judas Cradle (S01E05)
Raised by Wolves (S01E04)
Wave the White Flag (S01E03)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
2015 Starfall (TV seriál)
2014 Suspense (TV seriál)
2013 Heroes of Cosplay (TV seriál)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
2009 Resolve, The (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2006 Hank William's First Nation (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Heroes & Demons (S04E05)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Except the Dying (E01)
The Collector (TV seriál)
2002 Black Hole High (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Ranné rekvizity (S02E11)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
The French Connection (E13)
A Matter of Time (E12)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Super Nova (S01E02)
I Worship His Shadow (S01E01)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Red, White or Blue (S02E17)
1995 Women of the House (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky