foto

Fedja Stukan

  • nar. 1974
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Last Planet
2018 Kursk
2015 Perfektní den
Sabina K.
2014 ...a dělo bylo ještě žhavé
2011 V zemi krve a medu
2010 Jako bych tam nebyla
Neke druge priče
2008 Kino Lika
2007 Je těžké být dobrý
2006 Nafaka
Warchild - Die Vermissten
2005 Prva plata
2003 Zkouška ohněm

TV seriály

2020 Klan (TV seriál)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Rescue (S02E01)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2004 Crna hronika (TV seriál)

Dokumentární

2017 Scream for Me Sarajevo

Producentská filmografie

Filmy

2015 Sabina K.