foto

Andris Keiss

  • nar. 26.11.1974 (43 let)
    Lotyšsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Futari no tabidži
Nemilovaní
2016 Tas, ko viņi neredz
2015 Úsvit
2012 Odinokij ostrov
2011 Kolka Cool
2010 Návrat seržanta Lapina
Rudolfa mantojums
2009 Hon
2007 Rigas sargi
2005 Pád
2001 Pa celam aizejot
2000 Kazas

TV seriály

2014 Syn (TV seriál)
2011 Zabytyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace