foto

Ted Griffin

  • nar. 21.12.1970 (49 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Key to Reserva
2005 Láska na inzerát
1996 Puddle Cruiser

TV seriály

2008 The Life & Times of Tim (TV seriál)

Dokumentární

2004 Tricks of the Trade: Making 'Matchstick Men'
1992 HBO First Look (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Shoot the Messenger

TV seriály

2017 Patriot (TV seriál)
The Structural Dynamics of Flow (S01E06)
Un Monsieur Triste En Costume (S01E05)
2016 Ničemové (TV seriál)
Seahorse (E09)
2010 Čmuchalové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky