foto

Andrew Davies

  • nar. 20.9.1936 (81 let)
    Rhiwbina, Cardiff, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Tři mušketýři
2008 Návrat na Brideshead
Spřízněná duše
2007 A Room with a View (TV film)
Diary of a Nobody, The (TV film)
Fanny Hillová (TV film)
Northangerské opatství (TV film)
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2005 Pád (TV film)
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2003 Královna bojovnice
2002 Daniel Deronda (TV film)
Doktor Živago (TV film)
Na špičce jazyka (TV film)
2001 Agent z Panamy
Deník Bridget Jonesové
Othello (TV film)
2000 Dívka jako ty (TV film)
1998 Getting Hurt (TV film)
Takové anglické manželství (TV film)
1996 Emma (TV film)
Moll Flandersová (TV film)
1995 Šance pro lásku
1994 Few Short Journeys of the Heart, A (TV film)
1993 Harnessing Peacocks (TV film)
1991 Filipina Dreamgirls (TV film)
1989 Ball-Trap on the Cote Sauvage (TV film)
1988 Sžíravá vášeň
1977 Eleanor Marx: Eleanor (TV film)

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (7)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Quirke (TV seriál)
2011 South Riding (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
1996 Wilderness (TV seriál)
1995 Game On! (TV seriál)
Konečný tah (TV seriál)
Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1993 Boot Street Band, The (TV seriál)
Hrát králem (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
Old Devils, The (TV seriál)
1990 Alfonso Bonzo (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
1989 Mother Love (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Diana (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Look and Read (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1998 B. Monkey - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Story of the Costume Drama, The (TV seriál)
2006 Reader, I Married Him (TV seriál)
2005 Drama Connections (TV seriál)

TV pořady

1962 University Challenge (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace