foto

Nick Conti

  • nar. 1.6.1953 (67 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lynch Mob
2008 Grapes on a Vine
1992 Tender Blue Eyes
1990 Kill Crazy
1989 Trust Me
1985 Appointment with Fear
Kojak: The Belarus File (TV film)
1984 Pravidla velkoměsta

TV seriály

1989 Knight & Daye (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky