foto

Lawrence Hilton-Jacobs

  • nar. 4.9.1953 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Compton's Finest
2017 A Chance in the World
2016 31
2015 Mercy for Angels
Tamales and Gumbo
The Christmas Gift (TV film)
2014 Nocturnal Agony
Sopka: Místo přistání
2013 Playin' for Love
2008 Otis
2007 Banální prohlídka
2004 30 Miles
2003 Killer Drag Queens On Dope
2002 Hip, Edgy, Sexy, Cool
Streetsweeper, The
2001 Southlander: Diary of a Desperate Musician
1997 Přílivová vlna (TV film)
1993 Pekelná zóna
Tuesday Never Comes
Vražedná terapie
1992 Jacksons: An American Dream, The (TV film)
1991 Tichý oheň
1990 Chance
Kill Crazy
1989 Alien Nation (TV film)
Angels of the City
Guerrero del Este de Los Angeles
L.A. Heat
L.A. Vice
1988 Superzachránci
1985 Zabijáci
1980 Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
1978 The Comedy Company (TV film)
Youngblood
1975 Cooleyská střední
1974 Claudine
Gambler
Přání smrti

TV seriály

2012 Family Time (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a stolička (S03E16)
2003 That's So Raven (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První pořádný mejdan (S03E19)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Doučování (S02E19)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Mr. Rhodes (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1986 Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1984 Rituals (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
1976 Mr. T and Tina (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Dokumentární

2016 In Hell Everybody Loves Popcorn: The Making of 31

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Angels of the City

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Angels of the City

Host

TV pořady

2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1976 The Captain and Tennille (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace