foto

Boris Pasternak

  • nar. 10.2.1890
    Moskva, Ruské impérium
  • zem. 30.5.1960 (70 let)
    Peredelkino, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Ně dělajtě biskvity v plochom nastrojenii - kniha
2002 Doktor Živago (TV film) - kniha
1990 Pasternak (TV film) - kniha
1965 Doktor Živago - kniha

TV seriály

2005 Doktor Živago (TV seriál) - kniha

Dokumentární

1977 Bene! Quattro diversi modi di morire in versi: Majakovskij-Blok-Esènin-Pasternak (TV film) - kniha

Herecká filmografie