foto

Henry Farrell

  • nar. 27.9.1920
    Madera County, California, USA
  • zem. 29.3.2006 (85 let)
    Pacific Palisades, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Eyes of Charles Sand, The (TV film)
1971 Co je s Helenou?
1970 House That Would Not Die, The (TV film)
1964 Sladká Charlotte

TV seriály

1961 Bus Stop (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film) - kniha
1972 Hezká holka jako já - kniha
1970 Allan nebo jeho sestra (TV film) - kniha
1969 Horror (TV film) - kniha
1967 Hostage, The - kniha
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane? - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace