foto

John Roy Chapman

  • nar. 27.5.1927
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.9.2001 (74 let)
    Perigueux, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Buď nevěrná a nedívej se s kým - divadelní hra
1973 Not Now Darling
1959 The Night We Dropped a Clanger - původní scénář
1956 Dry Rot - scénář, divadelní hra

TV seriály

1973 Men of Affairs (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1973 Not Now Darling - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace