foto

Joon Seong

  • nar. 10.7.1990 (30 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eoneunal
Nelítostná
2013 Mooseowon iyagi 2
2012 Pluto
2011 Naneun kongmoowonida

TV seriály

2018 Mohitto (TV seriál)
2017 Wanbyeokhan annae (TV seriál)
2016 Madam Angteuwan (TV seriál)
2015 Haideu jikil na (TV seriál)
Sangryusawhe (TV seriál)
2014 Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
Yeonaeui balgyeon (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Gugaui seo (TV seriál)
2012 Dakchigo kkotminnam baendeu (TV seriál)
Seubjisaengtaebogoseo (TV seriál)
Uriga gyeolhonhal soo iteulkka (TV seriál)
2011 Hwaiteu keuriseumaseu (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
2010 Gaeineui chwihyang (TV seriál)