foto

Dylan Bruce

  • nar. 21.4.1980 (39 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 First Round Down
2015 Láska jako z románu (TV film)
2014 Květiny v podkroví (TV film)
Lístky ve větru (TV film)
2012 Pouto s vrahem (TV film)
2011 Vánoční cesta lásky (TV film)
2010 Nezastavitelný

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
2018 Midnight, Texas (TV seriál)
Yasss, Queen (S02E09)
Patience Is a Virtue (S02E08)
Resting Witch Face (S02E07)
další epizody (9)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
The Virgin Sacrifice (S01E10)
Riders on the Storm (S01E09)
Last Temptation of Midnight (S01E08)
další epizody (10)
2016 American Gothic (TV seriál)
Kindred Spirits (E08)
The Gross Clinic (E07)
The Chess Players (E06)
další epizody (7)
Motiv (TV seriál)
Ruka na spoušti (S04E07)
Orphan Black (TV seriál)
The Stigmata of Progress (S04E03)
Transgressive Border Crossing (S04E02)
The Collapse of Nature (S04E01)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
Game Over (E06)
The Lion's Den (E05)
další epizody (5)
Orphan Black (TV seriál)
Certain Agony of the Battlefield (S03E06)
Scarred by Many Past Frustrations (S03E05)
Formalized, Complex, and Costly (S03E03)
další epizody (4)
2014 Matador (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Knowledge of Causes, and Secret Motion of Things (S02E07)
To Hound Nature in Her Wanderings (S02E06)
další epizody (5)
Arrow (TV seriál)
Šelmy (S02E17)
Největší slabina (S02E11)
Oblast výbuchu (S02E10)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Entangled Bank (S01E08)
další epizody (10)
Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Liga Assasinů (S02E05)
Zkouška ohněm (S02E04)
další epizody (5)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstná, první část (S09E08)
2010 The Bay (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Do zaječí nory (S04E05)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
2005 24: Conspiracy (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace