foto

Dylan Bruce

  • nar. 21.4.1980 (37 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 First Round Down
2015 Láska jako z románu (TV film)
2014 Flowers in the Attic (TV film)
Petals on the Wind (TV film)
2012 Pouto s vrahem (TV film)
2011 Vánoční cesta lásky (TV film)
2010 Nezastavitelný

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Riders on the Storm (E09)
Last Temptation of Midnight (E08)
další epizody (10)
2016 American Gothic (TV seriál)
Kindred Spirits (E08)
The Gross Clinic (E07)
The Chess Players (E06)
další epizody (7)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Šelmy (S02E17)
Největší slabina (S02E11)
Oblast výbuchu (S02E10)
Matador (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Knowledge of Causes, and Secret Motion of Things (S02E07)
To Hound Nature in Her Wanderings (S02E06)
další epizody (5)
2013 Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Liga Assasinů (S02E05)
Zkouška ohněm (S02E04)
další epizody (5)
Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Entangled Bank (S01E08)
další epizody (10)
2010 The Bay (TV seriál)
2005 24: Conspiracy (TV seriál)
2004 Joey (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace