foto

Kavan Smith

  • nar. 6.5.1970 (48 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kavan Joel Smith se narodil 6.května 1970 v Edmontonu v Kanadě, ale vyrůstal v Calgary, kde také vystudoval Mount Royal College. V mládí vynikal ve fotbale a bojových sportech. Poté ho zlákalo herectví, s kterým začínal na divadle.

Objevil se v několika amerických sci-fi seriálech, například ve SMALLVILLE, 4400 jako agent Garrity nebo STARGATE SG-1, kde ztvárnil pouze epizodní roli majora Lorna, která se ale poté stala jeho nejznámější postavou, neboť jí začal pravidelně hrát v seriálu STARGATE:ATLANTIS. V roce 2000 se objevil v roli amerického pilota ve filmu Briana DePalmy MISSION TO MARS po boku herců jako Gary Sinise nebo Don Cheadle. V současnosti hraje policistu Joea Kavanougha v nové webové sérii seriálu SANCTUARY.

Je ženatý a v roce 2006 se mu narodil syn. Rád čte a dívá se na pořady o vaření, umí také francouzsky. Má psa jménem Lucy.

Sandra "sanninka" F.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love on the Menu (TV film)
2018 The Perfect Bride: Wedding Bells (TV film)
2017 The Perfect Bride (TV film)
2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
Svatební zvony (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 Hello, It's Me (TV film)
2014 Baby Bootcamp (TV film)
Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)
2011 Šílená hra (TV film)
Železný Golem (TV film)
2010 Growing the Big One (TV film)
Red: Werewolf Hunter (TV film)
2008 Nightmare at the End of the Hall (TV film)
2006 Time Tunnel, The (TV film)
2004 Eve's Christmas (TV film)
2002 Noční loupež
Skryté hlasy (TV film)
Směr východ (TV film)
2001 Flek
2000 Mise na Mars
1999 Escape from Mars (TV film)
Fearless (TV film)
1997 Alibi (TV film)
Intensity (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Titanic (TV film)
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Dvojí tvář požehnání (TV film)
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)

TV seriály

2018 When Calls the Heart (TV seriál)
The Greatest Christmas Blessing (S05E11)
Close to My Heart (S05E10)
In My Dreams (S05E09)
další epizody (11)
2017 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of a Fighter (S04E10)
Heart of a Secret (S04E09)
Healing Heart (S04E07)
další epizody (7)
2016 When Calls the Heart (TV seriál)
Prayers from the Heart (S03E09)
Hearts in Question (S03E08)
Heartbreak (S03E07)
další epizody (8)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
New Year's Wish (S03E01)
Heart and Home (S02E08)
With All My Heart (S02E07)
další epizody (9)
Mistresses (TV seriál)
What Could Have Been (S03E10)
Love Is an Open Door (S03E06)
Odd Couples (S03E03)
další epizody (4)
Motiv (TV seriál)
Kdo tady velí? (S03E02)
Lovci duchů (TV seriál)
The Werther Project (S10E19)
2014 Lovci duchů (TV seriál) - herec, a.z.
King of the Damned (S09E21) - a.z.
Mother's Little Helper (S09E17) - a.z.
Blade Runners (S09E16)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Start Me Up (S02E02)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Přetvářka (S05E12)
Za zrcadlem (S05E11)
další epizody (11)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vidíš to co já? (S04E21)
Malý krůček (S04E19)
O mravencích a lidech (S04E16)
další epizody (6)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Uvidíme se včera (S04E09)
Akta Ex (S04E08)
Monstrózní láska (S04E06)
další epizody (4)
2009 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 Svatyně (TV seriál)
Edward (S01E08)
Svatyně pro všechny, 1. část (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nákaza (S05E17)
Návrat marnotratného syna (S05E14)
Inkvizice (S05E13)
další epizody (10)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
One of Us (S04E10)
Daddy's Little Girl (S04E09)
další epizody (6)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Smrtící spirála (S04E10)
Ztráta paměti (S04E06)
Cestovatelé (S04E05)
další epizody (7)
Hvězdná brána (TV seriál)
Cesta, po níž jsme se nevydali (S10E13)
2006 Blade (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Bleskový útok (S03E11)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
další epizody (9)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Captain's Hand (S02E17)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Hra (S03E15)
Rodneyho povznesení (S03E14)
Země nikoho (S03E01)
další epizody (5)
2005 Godiva's (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Pod zámkem (S02E10)
V úkrytu (S02E09)
Znovuzrození (S02E08)
další epizody (6)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Úl (S02E11)
Zbloudilci (S02E10)
Proměna (S02E08)
další epizody (6)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřátelský důl (S07E07)
2002 Smallville (TV seriál)
Tetování (S01E13)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Zločinecká povaha (S04E01)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Hadí chlapec (S02E05)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Řádně a poctivě (S02E08)
1995 Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Hlas rozumu (S01E21) - a.z.
Chyceni při činu (S01E16)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)

Dokumentární

2008 Jetstream: Škola stíhačů (TV seriál)

TV pořady

2012 Ohnivé oslavy (TV pořad) - vyp.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Love on the Menu (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace