foto

Cleavant Derricks

  • nar. 15.5.1953 (66 let)
    Knoxville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Miamská sopka (TV film)
2008 Rome & Jewel
2006 Hadí král (TV film)
2001 Světoběžník
1998 Karneval duší
1990 The Bakery
1987 Bluffing It (TV film)
1986 Mimo službu
1985 Kdo s koho
1984 Moskva na Hudsonu
1982 The Ambush Murders (TV film)
1981 Pevnost Apačů v Bronxu
1979 When Hell Freezes Over, I'll Skate (TV film)
1978 Cindy (TV film)

TV seriály

2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Obecná odpovědnost (S05E08)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Ex Libris (S02E19)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Prorok (S05E18)
Eye of the Storm (S05E17)
V prachu (S05E16)
další epizody (4)
1999 Cesta do neznáma (TV seriál)
Těžký kov (S05E14)
Tisícinásobná smrt (S05E13)
Mapa mysli (S05E12)
další epizody (22)
1998 Cesta do neznáma (TV seriál)
Mother and Child (S04E14)
Lipschitz Live! (S04E13)
The Dying Fields (S04E12)
další epizody (14)
1997 Advokáti (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Ostrov doktora Vargase (S03E25)
Stoker (S03E24)
Skluz k dinosaurům (S03E23)
další epizody (13)
1996 Cesta do neznáma (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E12)
Nejlepší z robotů (S03E11)
Smrt v přímém přenosu (S03E10)
další epizody (25)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
Král se vrací (S01E08)
Slabší pohlaví (S01E07)
další epizody (9)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
1993 Thea (TV seriál)
1992 Woops! (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
Good Sports (TV seriál)
Sibs (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
The Dutch Oven (S02E04)

Skladatelská filmografie

Filmy

1979 When Hell Freezes Over, I'll Skate (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace