foto

Nathalie Poza

  • nar. 7.3.1972 (45 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 No sé decir adiós
2016 Julieta
2015 Truman
2013 Todas las mujeres
2011 Barva oceánu
Mejor de Eva, Lo
2009 Dobrý člověk
2007 Días de cine
Salir pitando
2005 Malas temporadas
2003 Bolševikova slabina
Fotbalové dny
Utopie
2002 Druhá strana postele
1998 No sé, no sé

TV seriály

2016 Web Therapy (TV seriál)
2012 Imperium (TV seriál)
2011 Hispania, la leyenda (TV seriál)
2010 Princesa de Éboli, La (TV seriál)
Todas las mujeres (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace