foto

Dieter Wedel

  • nar. 12.11.1942 (77 let)
    Frankfurt am Main, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Gier (TV film)
2007 Mein alter Freund Fritz (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
Papa und Mama - Ein Jahr später (TV film)
2002 Nibelungen, Die (TV film)
1996 Der Schattenmann - Das Chamäleon (TV film)
Der Schattenmann - Janus
Der Schattenmann - Kopfjäger (TV film)
Der Schattenmann - Lautlose Geschäfte (TV film)
Der Schattenmann - Mitten unter uns (TV film)
1988 Zápas tygrů (TV film)
1985 Schwarz-Rot-Gold - Nicht schießen! (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Unser Land (TV film)
1980 Ein Abend mit Labiche (TV film)
1979 Das Komplott (TV film)
1978 Mittags auf dem Roten Platz (TV film)
1977 Halbzeit (TV film)
Rentenspiel, Das (TV film)
1975 Rakete, Die (TV film)
1974 Eiger (TV film)
Eintausend Milliarden (TV film)
1973 Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
1972 Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
1970 Gedenktag (TV film)
1969 Willi (TV film)

TV seriály

2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1988 Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1981 Wer den Schaden hat... (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gier (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
1969 Alma Mater (TV film)

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky