foto

Peter M. Lenkov

  • nar. 9.5.1964 (56 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1993 Demolition Man
1990 Parker Kane (TV film)

TV seriály

2021 Magnum P.I. (TV seriál)
The Day Danger Walked In (S03E05)
2020 Magnum P.I. (TV seriál)
Double Jeopardy (S03E01)
A Leopard on the Prowl (S02E20)
Desperate Measures (S02E12)
MacGyver (TV seriál)
Thief + Painting + Auction + Viro-486 + Justice (S05E02)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Blood Brothers (S02E10)
Payback for Beginners (S02E01)
The Day It All Came Together (S01E20)
další epizody (4)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
From the Head Down (S01E02)
I Saw the Sun Rise (S01E01)
MacGyver (TV seriál)
Improvise (S03E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Kokon (S09E01)
2017 MacGyver (TV seriál)
DIY or DIE (S02E01)
Cigar Cutter (S01E21)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Královské oči vše sledují (S08E07)
Kamaomao, země příběhů (S08E05)
Nenasytný oheň (S08E01)
další epizody (4)
2016 MacGyver (TV seriál)
The Rising (S01E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Zaplatíš později (S07E04)
Zabiju je zase (S07E03)
Hra začíná (S07E01)
další epizody (5)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Neruš klidnou vodu (S06E01)
Spravedlnost pro všechny (S05E18)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Co kdyby (S05E07)
Zabiják (S05E04)
Není úniku (S05E01)
další epizody (5)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Cti otce svého (S04E10)
Musíme si pomáhat (S04E01)
Sbohem a opatruj se (S03E24)
další epizody (4)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Oběť (S03E05)
Svátek matek (S03E01)
Úmrtí v rodině (S02E23)
další epizody (4)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Školní autobus (S02E10)
Znovu v akci (S02E01)
Podraz (S01E24)
další epizody (4)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E07)
Vězeň na útěku (S01E04)
Pilot (S01E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vykoupení (S06E19)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Zatlučeno (S06E07)
Černá listina (S06E02)
Zaplať (S05E25)
další epizody (5)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Schránka (S05E09)
Klinicky mrtvý po jeden den (S04E15)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Bu, bu, bu (S04E06)
Do zaječí nory (S04E05)
Bílý den (S03E24)
další epizody (4)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Tichá noc (S03E12)
Výborně, paní Azraelová (S03E09)
Uklizená mrtvola (S03E02)
další epizody (6)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Zoo York (S02E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S04E20)
Day 4: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S04E10)
Day 4: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S04E08)
další epizody (4)
2001 Tracker (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Brutální Nikita (TV seriál)
Ven z hnízda (S04E21)
Tvář v zrcadle (S04E20)
Ukončit, selhat, obnovit, zrušit (S04E15)
další epizody (8)
1999 Brutální Nikita (TV seriál)
Konečné řešení (S03E22)
Hra s ohněm (S03E21)
Náhradnice (S03E15)
další epizody (5)
1998 Vrána (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Magnum P.I. (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (12)
MacGyver (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
C8h7clo + Nano-trackers + Resistance + Maldives + Mind Games (S05E11)
další epizody (10)
2020 Magnum P.I. (TV seriál)
First the Beatdown, Then the Blowback (S03E04)
No Way Out (S03E03)
Easy Money (S03E02)
další epizody (13)
MacGyver (TV seriál)
Eclipse + USMC-1856707 + Step Potential + Chain Lock + Ma (S05E03)
Thief + Painting + Auction + Viro-486 + Justice (S05E02)
Resort + Desi + Riley + Window Cleaner + Witness (S05E01)
další epizody (16)
Havaj 5-0 (TV seriál)
A 'ohe ia e loa'a aku, he ulua kapapa no ka moana (S10E21)
He puhe'e miki (S10E20)
E ho'i na keiki oki uaua o na pali (S10E19)
další epizody (10)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Day I Met the Devil (S02E11)
Blood Brothers (S02E10)
A Bullet Named Fate (S02E09)
další epizody (21)
MacGyver (TV seriál)
Mason + Cable + Choices (S03E22)
Treason + Heartbreak + Gum (S03E21)
No-Go + High-Voltage + Rescue (S03E20)
další epizody (12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ka i ka 'ino, no ka 'ino (S10E11)
O 'oe, a 'owau, nalo ia mea (S10E10)
Ka Ia'au kumu 'ole o Kahilikolo (S10E09)
další epizody (26)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Bad Day to Be a Hero (S01E10)
The Ties That Bind (S01E09)
Die He Said (S01E08)
další epizody (10)
MacGyver (TV seriál)
Matty + Ethan + Fidelity (S03E10)
Specimen 234 + PAPR + Outbreak (S03E09)
Revenge + Catacombs + Le Fantome (S03E08)
další epizody (21)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dávná pomsta (S09E10)
Noc odhalí pravdu (S09E09)
Ptáci s peřím (S09E08)
další epizody (23)
2017 MacGyver (TV seriál)
MacGyver + MacGyver (S02E23)
Bullet + Pen (S02E11)
War Room + Ship (S02E10)
další epizody (12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pomsta přichází z moře (S08E25)
Vánoční loupež (S08E11)
Budoucnost je minulost (S08E10)
další epizody (26)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Výměna (S07E11)
Břemeno (S07E10)
Dva dny v listopadu (S07E09)
další epizody (26)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Drsný sport (S06E10)
Šaráda (S06E09)
Podfukář (S06E08)
další epizody (26)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Riskantní čin (S05E09)
Životní pojistka (S05E08)
Co kdyby (S05E07)
další epizody (20)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Upomínka (S04E11)
Cti otce svého (S04E10)
Šťastné díkůvzdání (S04E09)
další epizody (24)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Strážce (S03E11)
Výlet do přírody (S03E10)
Poslední přání (S03E09)
další epizody (22)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Navěky ztracený (S02E12)
Past (S02E11)
Školní autobus (S02E10)
další epizody (24)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E12)
Zlatokopka (S01E11)
Závod (S01E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Rukojmí (S04E21)