foto

Jeffrey Nordling

  • nar. 11.3.1962 (55 let)
    Ridgewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
2014 Beautiful Girl
Cloud 9 (TV film)
Sea of Fire (TV film)
2011 Normal (TV film)
2010 Quickening, The (TV film)
TRON: Legacy 3D
2009 Mrs. Washington Goes to Smith (TV film)
Znovu se zamilovat
2008 Hole in the Paper Sky
Surfařská svoboda
24 hodin: Vykoupení (TV film)
2006 Flicka
Let 93 (TV film)
Země zatracených
2003 Flannerys, The (TV film)
Osamělý strážce (TV film)
Válečné příběhy (TV film)
2001 Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 Personally Yours (TV film)
1999 Blue Moon (TV film)
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Turbulence 2: Strach z létání
1998 Polská svatba
Saint Maybe (TV film)
1997 Pravé ženy (TV film)
Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Apollo 11 (TV film)
Harrisonův případ (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
Šampióni 3
1995 Cizinec ve městě (TV film)
Osudné svědectví (TV film)
Stopa po slzách (TV film)
1994 Milostná aféra
Nebezpečné srdce (TV film)
Obchodníci s dětmi (TV film)
Otázky a odpovědi
Someone She Knows (TV film)
Svátost manželská
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Journey to the Center of the Earth (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
Černá smrt (TV film)
Ruby
1991 Eye of the Widow
Operace Žralok (TV film)
1989 Ask Me Again (TV film)
1988 Podnikavá dívka
Shooter (TV film)

TV seriály

2017 I'm Dying Up Here (TV seriál)
Creative Indifferences (E10)
Lingchi (E09)
The Unbelievable Power of Believing (E08)
další epizody (7)
Sedmilhářky (TV seriál)
Žít si svůj sen (E03)
Někdo je mrtvý (E01)
2014 Arrow (TV seriál)
Šelmy (S02E17)
Castle na zabití (TV seriál)
Paralelní svět (S07E06)
Killer Women (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
Malibu Country (TV seriál)
This American Housewife (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S01E07)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ofelie (S01E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Poslední prolog (S01E02)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace