foto

Jeffrey Nordling

  • nar. 11.3.1962 (59 let)
    Ridgewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
2014 Beautiful Girl
Cloud 9 (TV film)
Sea of Fire (TV film)
2011 Normal (TV film)
2010 TRON: Legacy 3D
The Quickening (TV film)
2009 Mrs. Washington Goes to Smith (TV film)
Znovu se zamilovat
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
Hole in the Paper Sky
Surfařská svoboda
2006 Flicka
Let 93 (TV film)
Země zatracených
2003 Flannerys, The (TV film)
Osamělý strážce (TV film)
Válečné příběhy (TV film)
2001 Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 Láska v divočině (TV film)
1999 Blue Moon (TV film)
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Turbulence 2: Strach z létání
1998 Polská svatba
Saint Maybe (TV film)
1997 Opravdové ženy (TV film)
Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1996 Apollo 11 (TV film)
Harrisonův případ (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
Šampióni 3
1995 Cizinec ve městě (TV film)
Osudné svědectví (TV film)
Stopa po slzách (TV film)
1994 Milostná aféra
Nebezpečné srdce (TV film)
Obchodníci s dětmi (TV film)
Otázky a odpovědi
Someone She Knows (TV film)
Svátost manželská
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Journey to the Center of the Earth (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
Ruby
Černá smrt (TV film)
1991 Eye of the Widow
Operace Žralok (TV film)
1989 Ask Me Again (TV film)
1988 Podnikavá dívka
Shooter (TV film)

TV seriály

2021 Walker (TV seriál)
Don't Fence Me In (E04)
Pilot (E01)
2020 Bude líp (TV seriál)
She's Fifty (S04E02)
2019 Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Na obranu Madeline Scottové - 1. část (E12)
Otřesy (E11)
Příběh Popelky z pekla (E06)
Sedmilhářky (TV seriál)
Chci vědět (S02E07)
Špatná matka (S02E06)
Zabij mě (S02E05)
další epizody (7)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
doMov (S02E12)
Kravaťáci (TV seriál)
Scenic Route (S09E07)
Everything's Changed (S09E01)
2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
Excess Animus (S03E07)
History Ends (S03E06)
další epizody (4)
Nashville (TV seriál)
Beyond the Sunset (S06E16)
I Don't Want to Lose You Yet (S06E15)
For the Sake of the Song (S06E14)
další epizody (12)
Kravaťáci (TV seriál)
Coral Gables (S08E08)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Lingchi (S01E09)
The Unbelievable Power of Believing (S01E08)
další epizody (7)
Salvation (TV seriál)
Z Ruska s láskou (S01E08)
Rudí vztekem (S01E07)
Další oběh kolem slunce (S01E02)
Sedmilhářky (TV seriál)
Žít si svůj sen (S01E03)
Někdo je mrtvý (S01E01)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
Exodus (S01E03)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Frampton jedná (S03E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E25)
2014 Killer Women (TV seriál)
Queen Bee (E08)
Daughter of the Alamo (E06)
Some Men Need Killing (E02)
další epizody (4)
Mizera (TV seriál)
Mammophile (E13)
Hey, Good Looking (E09)
Staple Holes (E08)
další epizody (7)
Arrow (TV seriál)
Šelmy (S02E17)
Castle na zabití (TV seriál)
Paralelní svět (S07E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
2012 Arrow (TV seriál)
Vendeta (S01E08)
Ohnivá múza (S01E07)
Malibu Country (TV seriál)
Pilot (E01)
This American Housewife (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
Peter Comes Out, Again (S02E02)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Loupežné přepadení (S02E16)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Láska bolí (S02E08)
Tvrdé rány (S02E07)
Druhé šance (S02E06)
další epizody (7)
Ochrana svědků (TV seriál)
Kumar vs. Kumar (S04E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Means to an End (S08E09)
Crossroads (S08E08)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávám ti sbohem (S06E23)
Malá noční hudba (S06E21)
Všichni si zasloužíme zemřít (S06E19)
další epizody (8)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
další epizody (9)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S07E19)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
Day 7: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S07E17)
další epizody (19)
2008 Mentalista (TV seriál)
Vražda golfovou holí (S01E01)
Dirt (TV seriál)
And the Winner Is (S02E06)
God Bless the Child (S02E03)
Welcome to Normal (S02E01)
2007 Dirt (TV seriál)
Ita Missa Est (S01E13)
Caught on Tape (S01E12)
Pap Smeared (S01E11)
další epizody (13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Student Body (S02E05)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Behind the Orange Curtain (E03)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ofelie (S01E11)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kimber Henry (S02E10)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Cruel & Unusual (S02E17)
2002 Druhá šance (TV seriál)
Chance of a Lifetime (S03E19)
Losing You (S03E18)
Experience Is the Teacher (S03E17)
další epizody (7)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Pictures (S03E10)
Premiéra (S03E09)
Jake a jeho ženy (S03E06)
další epizody (17)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Soupeření (S02E07)
Den díkůvzdání (S02E04)
Knihomilové (S02E02)
další epizody (11)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Perníková chaloupka (S01E12)
Není kouře bez ohně (S01E11)
Den díkůvzdání (S01E10)
další epizody (11)
Providence (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Sex bez závazků (S01E01)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's First Date (S01E05)
Melrose Place (TV seriál)
My Little Coma Girl (S06E10)
Attack of the Scalpel Woman (S06E09)
A Shot in the Dark (S06E08)
další epizody (9)
1996 Roseanne (TV seriál)
Morning Becomes Obnoxious (S08E21)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Songs from the Cuckoo Birds (S01E22)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Poslední prolog (S01E02)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Chains of Love (E11)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
The Alchemist (S01E14)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)