foto

Marc Wilmore

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Simpsonovi (TV seriál)
Marge taxikářkou (S26E14)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Čtyři chyby a jeden pohřeb (S25E03)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Špion, který mě poučil (S23E20)
Zavíráme krám (S23E15)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Hodný, zlý a zfetlá (S20E17)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
MyPody a sousedi (S20E07)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S19E05)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Myslete na Marge (S17E20)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Poslední recept (S16E06)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Bartova válka (S14E21)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S14E01)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Simpsonovi (TV seriál) - vyp.
Na jedné lodi (S26E02) - vyp.
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Šílená a ještě šílenější Marge (S11E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace