foto

Irone Singleton

  • nar. 1975
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Robert "IronE" Singleton se narodil roku 1975 v Atlantě ve státě Georgia v USA, kde také vyrůstal a vystudoval University of Georgia. Zde se specializoval na hlasové komunikace a divadlo. Roku 1998 hrál ve fotbalovém týmu Georgia Bulldogs. Herectví se věnuje od roku 1996 až do současnosti, ve filmech a seriálech hraje převážně vedlejší role. Povšimnout jsme si ho mohli ve filmu Zrození šampióna. Od roku 2010 hrál v seriálu Živí mrtví (The Walking Dead), kde ztvárnil postavu T-Doga. Byla to zatím jeho největší kariérní role, protože se objevil ve 20 epizodách a to 1. - 3. série.

Lukáš "willy1" Chlumecký

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Box for Rob
Slib mlčení (TV film)
2011 Vendeta
2010 Šťastný los
2009 Zrození šampióna
2006 Somebodies
2000 Vzpomínka na Titány
1996 Vzali roha

TV seriály

2014 Franklin a Bash (TV seriál)
The Curse of Hor-Aha (S04E01)
2013 Živí mrtví (TV seriál)
Očista (S03E12)
Nejsem Jidáš (S03E11)
Domov (S03E10)
další epizody (4)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (14)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Single Ladies (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
další epizody (7)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Pharmacy Double/Bullet Train (E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Lavina (S01E05)
Rukojmí (S01E04)
další epizody (5)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
What Are You Willing to Lose (S07E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace