foto

Jeff Westbrook

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Burnsova univerzita (S28E19)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Ukradené Vánoce šáši Krustyho (S28E10)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Letecký hrdina (S26E20)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Na jedné lodi (S26E02)
Muž, který modifikoval příliš mnoho (S25E13)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXIV (S25E02)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Tajnosti Neda a Edny (S23E21)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Muž v modrých flanelových kalhotách (S23E07)
Ned-nebezpečnější úlovek (S22E22)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Rošťárny bez konzervantů (S21E06)
Půjčka na oprátku (S20E12)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Kraví apokalypsa (S19E17)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Kill Gil - první a druhý díl (S18E09)
Nejmokřejší příběh všech dob (S17E18)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Za jasného dne neuvidím svou sestru (S16E11)
2003 Futurama (TV seriál)
Leela běží o životy (S04E09)
2002 Futurama (TV seriál)
Železný kuchař (S03E22)
2001 Futurama (TV seriál)
Tahle země není pro blbý (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace