foto

Rob LaZebnik

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Madness of Jane, The (TV film)

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Řidič na baterky (S30E05)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Vepř a Burns (S28E11)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Burnsova klec (S27E17)
Dívčí kód (S27E10)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Kamarádka s výhodami (S27E06)
Děcka jsou ve při (S26E19)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Válka umění (S25E15)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Střídání poručníků (S24E11)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Fiesta s Lízou (S23E13)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Modrá a šedá (S22E13)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Curlingová romance (S21E12)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Táta to ví nejhůř (S20E18)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je vám k službám (S05E12)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 The Ellen Show (TV seriál)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Homer versus důstojnost (S12E05)
Speciální čarodějnický díl (S12E01)
1996 Common Law (TV seriál)
1995 Muscle (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace