foto

Billy Kimball

  • nar. 8.7.1959 (59 let)
    Cutchogue, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Georgia (S06E03)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Kongresový ples (S05E07)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Žlutá medaile za zbabělost (S25E22)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Temný rytíř zasahuje (S24E16)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem prospal vaši matku (S23E16)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Příběh škorpióna (S22E15)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Barva žluti (S21E13)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Gone Maggie Gone (S20E13)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Nebezpečné zatáčky (S20E05)
Není kouře bez tance (S19E15)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
24 minut (S18E21)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strongbox (S09E14)
1995 Dumb and Dumber (TV seriál)
1982 Not Necessarily the News (TV seriál)

TV pořady

2011 2011 Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Herecká filmografie

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace