foto

Stephanie Gillis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Návrat z ráje (S30E01)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Lisa dobývá svět (S27E07)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXV (S26E04)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Homerland (S25E01)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Ve Springfieldu roste strom (S24E06)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Mé nahraditelné já (S23E04)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Dopis od Vočka (S21E21)
Tenkrát ve Springfieldu (S21E10)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Burns a včely (S20E08)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Homerova odtahovka (S19E03)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Homer kandiduje (S17E06)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace