foto

Matt Ember

  • nar. 25.9.1961 (59 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Děda, postrach rodiny
Me and My Shadow
2015 Konečně doma
2013 Království lesních strážců
2008 Dostaňte agenta Smarta
Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2007 Daylight Werewolf, The

TV seriály

2000 Titus (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Brother's Keeper (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1996 Life's Work (TV seriál)
Lush Life (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky