foto

Peter Lohmeyer

  • nar. 21.1.1962 (58 let)
    Niedermarsberg, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Martha & Tommy (TV film)
Tatort - Die Guten und die Bösen (TV film)
2019 Heritance
Off Season
Todesengel (TV film)
2018 Carneval - Der Clown bringt den Tod (TV film)
Fünf Dinge, die ich nicht verstehe (studentský film)
Was uns nicht umbringt
2017 Viel zu nah (TV film)
2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Der mit dem Schlag (TV film)
Junges Licht
Mörderische Stille (TV film)
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Bach v rytmu samby
Brandmal (TV film)
Heidi, děvčátko z hor
Královna Kristýna
2014 Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
2013 Art Girls
Jedermann (TV film)
Slavná pětka 2
2012 Blutadler (TV film)
Das Millionen Rennen (TV film)
Dobrodružství Hucka Finna
Eine Hand wäscht die andere (TV film)
2011 Festung
Tom Sawyer
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
De vliegenierster van Kazbek
Schenk mir dein Herz
The Aristofrogs
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Alter und Schönheit
Soul Kitchen
Zwischen heute und morgen
2008 Dobrodružství s rytířem (TV film)
Golgatha auf Türkisch
In letzter Sekunde (TV film)
2007 Der andere Junge
Früher oder später
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
Vorne ist verdammt weit weg
2006 Bum-Bum
Hluboko zmražený
Stopa naděje (TV film)
Vineta
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Der Junge ohne Eigenschaften
Leonys Aufsturz
Obaba
Oktoberfest
Playa del futuro
2004 Cowgirl
Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Seržant Pepper
Süperseks
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
Bernský zázrak
2002 Chaos
Das Verflixte 17. Jahr (TV film)
Der Felsen
Geld macht sexy (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
Mutanten
My Little Hollywood
Vater braucht eine Frau (TV film)
2001 Auf der Couch
Der Mistkerl
Stalo se v Havaně
2000 Nie mehr zweite Liga (TV film)
Recycled
Route 69
Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
1999 Altöl und Champagner (studentský film)
Der Elefant in meinem Bett (TV film)
Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Einzelner Mord, Ein
Gangster
Hodina lva (TV film)
Nighthawks
Pauls Reise
1998 Abgehauen (TV film)
Frontera Sur
Mammamia (TV film)
Playboys
Sieben Monde
Und alles wegen Mama (TV film)
Zugvögel ... einmal nach Inari
1997 Berlin Niagara
Kleines Tropicana - Tropicanita
Liebe Lügen (TV film)
Pirat, Der (TV film)
Pod kůži (TV film)
Still Movin'
1996 Der Ausbruch (TV film)
Die Mutter des Killers
Equivoco della luna, L'
Kondom des Grauens
1995 Bunte Hunde
Der Verräter (TV film)
Eroberung der Mitte, Die
Unbeständig und kühl (TV film)
Zu treuen Händen (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Sahnehäubchen (TV film)
Einer meiner ältesten Freunde
Internationale Zone
Männer vom K3 - Keine Chance zu gewinnen, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Gespenster (TV film)
1993 Kaspar Hauser
Tatort - Amoklauf (TV film)
1992 Misunderstanding of the Moon
Nie wieder schlafen
Schlafende Hunde (TV film)
Starkstrom (TV film)
1991 Hausmänner
1990 Neuner
Spieler
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Der Passagier - Welcome to Germany
1985 Alles Paletti (TV film)
Kampfschwimmer, Der (TV film)

TV seriály

2019 Capelli Code (TV seriál)
Väter - Allein zu Haus (TV seriál)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die tödliche Affäre (E06)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Sami proti času (TV seriál)
Zwanzig Uhr (S02E13)
Neunzehn Uhr (S02E12)
Achtzehn Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Sami proti času (TV seriál)
Vierzehn Uhr (S02E07)
Dreizehn Uhr (S02E06)
Zwölf Uhr (S02E05)
další epizody (7)
2010 Koffie to Go (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
18:00 (S01E11)
17:00 (S01E10)
16:00 (S01E09)
další epizody (11)
Sesamstraße präsentiert: Eine Möhre für zwei (TV seriál)
2004 Strom přání (TV seriál)
2003 Das Duo (TV seriál)
Der Liebhaber (E05)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Endstation (S02E06)
Die Bazooka-Bande (S02E05)
Rivalen (S02E04)
další epizody (5)
1997 Die Camper (TV seriál)
1996 Ulice Berlína (TV seriál)
Die letzte Fahrt der "Ashanti Star" (S01E06)
Wiener Glut (S01E05)
Alleingang (S01E04)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Die Akte Stalin (S01E03)
Dunkelrote Rosen (S01E02)
Babuška (S01E01)
Bella Block (TV seriál)
Liebestod (E02)
1993 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (E01)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Gestorben wird morgen - vyp.
2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)
2005 Making of 'Sergeant Pepper'
Schuss ins Blau (TV film)

Divadelní záznam

2020 Jedermann (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2001 99euro-films

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Kroymann (TV pořad)
2016 Die Superpauker (TV pořad)
2015 Mann tv (TV pořad) - mod.
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Die Karl Dall-Show (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
maybrit illner (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky