foto

Brent Forrester

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Life on Parole (TV film)
1996 Blbouni

TV seriály

2020 Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Cvičení Space Flag (E05)
2017 Love (TV seriál)
The Long D (S02E11)
The Work Party (S02E07)
Friends Night Out (S02E02)
2016 Love (TV seriál)
Co vyplývá z tabulky (S01E09)
2013 Kancl (TV seriál)
A.A.R.M. (S09E22)
2012 Kancl (TV seriál)
Work Bus (S09E04)
2011 Kancl (TV seriál)
The Search (S07E14)
2010 Kancl (TV seriál)
New Leads (S06E20)
2009 Kancl (TV seriál)
Mafia (S06E06)
Blood Drive (S05E16)
2008 Kancl (TV seriál)
Business Trip (S05E07)
Pracovní kázeň (S04E12)
2007 Kancl (TV seriál)
Reklamace (S03E20)
Škola života (S03E16)
2006 Kancl (TV seriál)
Integrační obřad (S03E08)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Peggy's Turtle Song (S02E22)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Homerpalooza (S07E24)
Dvaadvacet krátkých filmů o Springfieldu (S07E21)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Trojský citron (S06E24)
Homer versus Patty a Selma (S06E17)

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Love (TV seriál)
The Work Party (S02E07)
2012 Kancl (TV seriál)
The Target (S09E08)
Test the Store (S08E17)
2010 Kancl (TV seriál)
New Leads (S06E20)
2009 In Gayle We Trust (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Casual Friday (S05E24)
2008 The Office: Kevin's Loan (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Junkie Business (S02E20)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Jumpin' Crack Bass (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky