foto

Tom J. Astle

  • nar. 8.4.1960 (60 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Děda, postrach rodiny
Me and My Shadow
2015 Konečně doma
2013 Království lesních strážců
2008 Dostaňte agenta Smarta
Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2006 Lemra líná
1991 Bejewelled (TV film)

TV seriály

2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Cor-Ai (S01E15)
1997 Over the Top (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Znovuzrození (S03E03)
1996 Jumanji (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
Simon (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Pásmo soumraku (TV seriál)
There Was an Old Woman (S03E13)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1999 Pro strach uděláno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky