foto

Ann-Kathrin Kramer

  • nar. 4.4.1966 (53 let)
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Verliebt auf Island (TV film)
2018 Katie Fforde: Rodinná dovolená (TV film)
2017 Eltern allein zu Haus: Die Schröders (TV film)
Eltern allein zu Haus: Die Winters (TV film)
Eltern allein zu Haus: Frau Busche (TV film)
Hochzeit in Rom (TV film)
2016 Dora Heldt – Wind aus West mit starken Böen (TV film)
Láska z fjordu: Štěstí na dosah (TV film)
2015 Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
Die kalte Wahrheit (TV film)
Ein starkes Team - Tödliches Vermächtnis (TV film)
Katie Fforde: Vytoužené dítě (TV film)
2014 Ein starkes Team - Alte Wunden (TV film)
Loď snů: Mauricius (TV film)
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
Léto v Itálii (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
Dvě tváře důvěry (TV film)
Kleine Morde
Láska na prvním místě (TV film)
2011 Der Wettbewerb (TV film)
Nezvěstná (TV film)
2010 Blackout (TV film)
Hiphop Express
Hotel snů: Chiang Mai (TV film)
Inga Lindström: Cesta za štěstím (TV film)
Král zlodějů (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 30 Tage Angst (TV film)
Commissario Laurenti - Totentanz (TV film)
Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2008 Bez syna neodejdu (TV film)
Freundschaften und andere Neurosen (TV film)
2007 Die Weihnachtswette (TV film)
Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2006 Das Duo - Auszeit (TV film)
Das Duo - Unter Strom (TV film)
Geküsst wird vor Gericht (TV film)
Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
Jeptiška a komisař (TV film)
Rodina přes palubu (TV film)
2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)
Das Duo - Herzflimmern (TV film)
Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
2004 Das Duo - Bauernopfer (TV film)
Das Duo - Falsche Träume (TV film)
Pražské padělky (TV film)
V cizí kůži (TV film)
2003 Das Duo - Der Liebhaber (TV film)
Duo - Stiller Tod, Das (TV film)
Im Schatten der Macht (TV film)
Úkol zabíjet (TV film)
2002 Duo - Im falschen Leben, Das (TV film)
Duo - Tod am Strand, Das (TV film)
Duo - Totes Erbe, Das (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
Therapie und Praxis (TV film)
2001 Sama mezi muži (TV film)
Starkes Team - Lug und Trug, Ein (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
Všichni andělé jsou stejní (TV film)
2000 Auf schmalem Grat (TV film)
1999 Cena za rozkoš (TV film)
Die Mörderin (TV film)
Gefährliche Hochzeit (TV film)
Jackiino dítě (TV film)
Smrtící chřipka (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Hurenmord - Ein Priester schweigt (TV film)
Milostné scény z planety Země
Rodiči proti své vůli (TV film)
Supersingle (TV film)
1997 Die Konkurrentin (TV film)
Friedensmission, Die (TV film)
Heiß und kalt (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
1996 Rivalové nad propastí (TV film)
1995 Zwei Brüder - Die lange Nacht (TV film)
1994 Alles außer Mord - Wer Gewalt sät (TV film)
1993 Alarm auf Station 2 (TV film)

TV seriály

2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1997 Un prete tra noi (TV seriál)
1995 Partner, Die (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die spektakulärsten Kriminalfälle - Von Rosemarie Nitribitt bis Uli Hoeneß (TV film)
In The Summertime - Die Hits der 70er und ihre Geschichten (TV film)
2018 Unser Land in den 80ern (TV seriál)
2017 Die verrückten 70er - Das wilde Jahrzehnt der Deutschen (TV film)
Unsere Lieblingsmärchen - Vom Aschenputtel bis zur Salzprinzessin (TV film)

Host

TV pořady

2018 Für immer Kult! – Die Comedy-Spielshow (TV pořad)
Mein Lieblingsjahr - Mit Stars durch die Jahrzehnte (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky