foto

Andrew Duggan

  • nar. 28.12.1923
    Franklin, Indiana, USA
  • zem. 15.5.1988 (64 let)
    Westwood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 J. Edgar Hoover (TV film)
Návrat do městečka Salem's Lot
1983 Doktor Detroit
1981 Frankenstein Island
1980 Attica, stát New York (TV film)
Long Days of Summer, The (TV film)
M Station: Havaj (TV film)
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
1978 Ono ožívá
Overboard (TV film)
Smrtící kometa (TV film)
Time Machine, The (TV film)
1977 Pine Canyon Is Burning (TV film)
Polavision
Tail Gunner Joe (TV film)
Tajná akta FBI
The Deadliest Season (TV film)
The Hunted Lady (TV film)
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Footloose Goose, The (TV film)
1974 Last Angry Man, The (TV film)
Medvědi a já
Ono žije
Panic on the 5:22 (TV film)
The Missiles of October (TV film)
1973 Fire On Kelly Mountain (TV film)
Firehouse (TV film)
Pueblo (TV film)
1972 Bone
Jigsaw (TV film)
1971 Forgotten Man, The (TV film)
Homecoming: A Christmas Story, The (TV film)
Neighbors (TV film)
Two on a Bench (TV film)
Švindl
1968 Tajná válka Harryho Frigga
1967 Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
1965 Slavní jezdci
1964 Nightmare in Chicago (TV film)
Sedm květnových dní
The Incredible Mr. Limpet
1963 FBI Code 98
PT 109 - vyp.
Palm Springs Weekend
1962 House of Women
Merillovi záškodníci
Red Nightmare
The Chapman Report
1959 Westbound
1958 Bravados
Return to Warbow
1957 Domino Kid
Saga of Andy Burnett, The (TV film)
Sundown - město pomsty
1956 Patterns
Three Brave Men
1955 The Challenge (TV film)

TV seriály

1983 Vichry války (TV seriál)
1980 One Last Ride (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Den otců (S09E04)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Cocoon (S01E01)
Lancer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace