foto

Guillermo Navarro

  • nar. 1955
    Mexico City, Federální distrikt, Mexiko

Biografie

Mexický kameraman, režisér a producent má ve své kameramanské filmografii několik desítek celosvětově uznávaných a známých filmů nejrůznějších žánrů. Za spolupráci na snímku Faunův labyrint získal Oscara a několik dalších cen za Nejlepší kameru. Režijně se podílel na natáčení řady oblíbených seriálů, včetně Narcos nebo Most.

Febiofest

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cocaine Godmother (TV film)

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Burner (E06)
Witness (E05)
2019 The Godfather of Harlem (TV seriál)
It's All in the Game (E05)
I Am the Greatest (E04)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Git Gone (S01E04)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Kdo převezme otěže? (S01E03)
Preacher (TV seriál)
Sundowner (S01E06)
Satan přichází (TV seriál)
Vykupitel (E03)
2015 Narcos (TV seriál)
Palác v plamenech (S01E04)
Stále stejní lidé (S01E03)
The Whispers (TV seriál)
Meltdown (E04)
Všemocný (TV seriál)
Legenda o Marcu Ramosovi (E03)
Hannibal (TV seriál)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
...And the Woman Clothed in Sun (S03E10)
Contorno (S03E05)
Ospalá díra (TV seriál)
The Sisters Mills (S03E04)
2014 The Bridge (TV seriál)
Rakshasa (S02E09)
2013 Hannibal (TV seriál)
Rôti (S01E11)
Trou Normand (S01E09)
Coquilles (S01E05)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2007 The 79th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(60)