foto

Jaroslav Achab Haidler

  • nar. 13.10.1958 (61 let)
    Frýdlant v Čechách, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Teroristka
2018 Povídky z městského parku
2016 Elixír života
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
Korespondence (studentský film)
Příběh kmotra
2012 Poustevník (studentský film)
Ve stínu
2011 Lidice
2003 Město bez dechu (TV film)
2002 Zvon Lukáš (TV film)
1991 Nedělejte nic, pokud k tomu nemáte vážný důvod (studentský film)

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Vdovská metoda (E08)
2019 Rapl (TV seriál)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Cvokhaus (S02E11)
Exekuce (S02E01)
2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Na horké půdě (S05E37)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Bestie (S01E10)

Dokumentární

2013 Kde se cítíš jako doma (studentský film)
Tajemství rodu (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Zkrocení zlé ženy (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 Uchem jehly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky