foto

Sophie Lee

  • nar. 7.8.1968 (50 let)
    Newcastle, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 BlackJack: Ghosts (TV film)
2006 BlackJack: Dead Memory (TV film)
2002 Tanya and Floyd (TV film)
The Hostages
2001 He Died with a Felafel In His Hand
2000 Tanečník
1999 Jako dým
1997 Good Guys Bad Guys: Only the Young Die Good (TV film)
Můj dům, můj hrad
Titsiana Booberini
Zajatci (TV film)
1995 Halifaxová, soudní psychiatr - Ukojení (TV film)
1994 Halifaxová, soudní psychiatr - Zrádné činy (TV film)
Muriel se vdává
1993 Typhon's People (TV film)
1988 Raw Silk (TV film)

TV seriály

2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
1993 R.F.D.S. (TV seriál)
1992 Sex (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)

TV pořady

2004 The Chaser Decides (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace