foto

Micky Dolenz

  • nar. 8.3.1945 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Megakrajta versus Gatoroid (TV film)
2007 Halloween
1999 Invisible Mom II
1997 The Love Bug (TV film)
1995 Bradyovi
1993 Nebezpečná hra
1975 Keep Off My Grass!
Linda Lovelace for President
1972 The Night of the Strangler
1968 Hlava
1967 Dobré časy

TV seriály

2015 Mighty Magiswords (TV seriál)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Klíšťák (TV seriál)
Monty (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1977 Skatebirds, The (TV seriál)
1974 Devlin (TV seriál)
These Are the Days (TV seriál)
1973 Butch Cassidy (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Funky Phantom, The (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
2013 Americká 60. léta (TV seriál)
2010 Who Is Harry Nilsson (And Why Is Everybody Talkin' About Him?)
2009 Boys: The Sherman Brothers' Story, The
2008 The Wrecking Crew
2003 Bezstarostní jezdci, zuřící býci

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1980 An Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
1967 The 19th Annual Primetime Emmy Awards ( (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Zneužití moci
1990 Aladdin (TV film)
1981 The Box

TV seriály

1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1985 From the Top (TV seriál)
1983 Luna (TV seriál)
No Problem! (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace