foto

Adam Pally

  • nar. 18.3.1982 (36 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Adam Saul Pally narozený 18 března 1982 je americký herec a komik, nejvíce se proslavil jako Maxe Blum v seriálu ABC Happy Endings.

Pally se narodil v Livingstonu, New Jersey rodičům Caryn a Stevenovi. Byl vychován jako Žid. Vyrůstal v New Yorku, Chicagu a New Jersey. Má dvě sestry, Ericu a Risu. V roce 2004 Pally vystudoval na univerzitě New School v New York City. Vystupoval v improvizační a komediální show v divadle "Upright Citizens Brigade Theatre" v New Yorku od roku 2002. V divadle v Los Angeles je členem komediální skupiny "Chubby Skinny Kids".

Pally se objevil ve filmech jako Iron Man 3, Zažít Woodstock, Muž v pokušení, a objeví se v chystajícím se snímku A.C.O.D. Také hostoval v seriálu Californication. Svým psaním se podílel na sérii NTSF:SD:SUV.  Pally v současné době píše scénář k filmu produkovaným Willem Ferrellem a Adamem McKayem pro společnost Gary Sanchez Productions.

Pally současně žije v Los Angeles se svou ženou Anne Daniellou Pally. Jejich syn, Cole, se narodil v prosinci roku 2011. Jejich druhé dítě, dcera GG, se narodila 14. března 2013. 

Zbyněk "zbyshek" Moník

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dog Days
Most Likely to Murder
2017 Band Aid
Shimmer Lake
The Little Hours
2016 Děda je lotr
Joshy
Middle School: The Worst Years of My Life
2015 Bad Night
Night Owls
Slow Learners
2014 A Better You
Pařba v Mexiku
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
Iron Man 3
2012 Frankie Go Boom
2011 Family Radio's Rapture Bucket List with Adam Pally
2010 Boys and Girls Guide to Getting Down, The (TV film)
Monogamy
2009 Muž v pokušení
Zažít Woodstock

TV seriály

2017 Making History (TV seriál)
Body Trouble (E09)
The Duel (E08)
Night Cream (E07)
další epizody (9)
The Mindy Project (TV seriál)
May Divorce Be With You (S06E03)
Bat Mitzvah (S05E09)
Americký táta (TV seriál)
Camp Campawanda (S14E13)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
I Love You (S01E05)
The Mindy Project (TV seriál)
Under the Texan Sun (S04E21)
Will They or Won't They (S04E14)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Escape from L.A. (S02E11)
The Mindy Project (TV seriál)
The Departed (S04E10)
Later, Baby (S04E08)
Best Man (S03E21)
další epizody (9)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
Christmas (S03E11)
What About Peter? (S03E10)
How to Lose a Mom in Ten Days (S03E09)
další epizody (22)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Christmas Party Sex Trap (S02E11)
Wedding Crushers (S02E10)
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09)
další epizody (8)
2012 Happy Endings: Happy Rides (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Odmítnutá (S04E07)
Mrtvolka (S04E05)

TV pořady

2017 A Little of Your Time with Quinn Marcus (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 In Bed with Joan (TV pořad)
The ArScheerio Paul Show (TV pořad)
2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Módní policie (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Most Likely to Murder
2016 Joshy

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Happy Endings: Happy Rides (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace