foto

Denise Virieux

  • nar. 5.5.1964 (55 let)
    Lausanne, Canton de Vaud, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Schimanski: Loverboy (TV film)
2011 Schimanski: Zločin a trest (TV film)
2009 Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Srdce mého otce (TV film)
2008 Happy New Year
Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)
2007 Schimanski: Smrt na sídlišti (TV film)
2005 Schimanski - Hřích (TV film)
2004 Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
2002 Ein Trick zu viel (TV film)
Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera (Fleming II) (TV film)
Schimanski: Azyl (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
2001 Schimanski: Děti pekla (TV film)
2000 Schimanski musí trpět (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)
1999 Schimanski: Touha (TV film)
Verratene Freundschaft - Ein Mann wird zur Gefahr (TV film)
Zärtliche Begierde (TV film)
1998 Harlequin 9 - Zlaté děvče (TV film)
Schimanski: Den matek (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
Vůně pokušení (TV film)
1997 Blutige Rache (TV film)
Schimanski: Eskadra (TV film)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
1996 Alles außer Mord - Hals über Kopf (TV film)
1992 Buried on Sunday
1988 Le funiculaire des anges (TV film)
Thieves in the Night (TV film)
1987 Irena et les ombres

TV seriály

2014 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S19E07)
2007 Agathe (TV seriál)
Nebezpečná hra (E05)
2006 Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pentimento (S02E18)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Aventures Caraïbes (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1993 Bílý tesák (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
1987 Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1984 Série noire (TV seriál)
Le Funiculaire des anges (E33)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky