Reklama

Reklama

Stefania LaVie Owen

Stefania LaVie Owen

nar. 15.12.1997 (26 let)
Miami, Florida, USA

Biografie

Stefania LaVie Owen se narodila 15. prosince 1997 v Miami, Florida, USA rodičům Markovi a Margaritě. Stefania je prostřední ze třech dcer, které všechny pracují ve filmovém průmyslu. Nejstarší je Carly mladší Lolo. Když byly Stefanii čtyři roky, opustila rodina USA a přestěhovali se do Markova rodného Nového Zélandu.

Stefanin filmový debut přišel v roce 2006 jako komparz ve filmu WATER HORSE: LEGEND OF THE DEEP, který se natáčel blízko Wellingtonu, ve kterém žila. Další role přišla po třech letech v roce 2009 ve filmu PEVNÉ POUTO, kde hrála Floru Hernandez. Později řekla Stefania, že spolupráce s takovými hvězdami jako Saoirse Ronan a Stanley Tucci byla „tak moc zábavná".

Její první velká roce přišla v seriálu RUNNING WILD (2010), kde hrála Puddle Kadubic, dceru hlavní hrdinky. Stefanie se objevila ve všech 13 dílech první (a nejspíš jediné série).

Krátce po natočení nikdy neodvysílaného pilotního dílu seriálu HOME GAME (2011), dostala Stefanie nabídku v dalším zajímavém televizním seriálu THE CARRIE DIARIES (2012), adaptace knihy od Candance Bushnell, autorky knihy Sex ve městě. V tomto seriálu hraje Dorrit Bradshaw, mladší rebelující sestru hlavní hrdinky Carrie Bradshaw (tehdy ještě 16ti leté středoškolačky, která se teprve seznamuje s New Yorkem).

Pokud Stefania nenatáčí v USA, žije doma nedaleko Wellingtonu běžný život daleko od záře reflektorů Hollywoodu. Stefania řekla, že miluje život v „Hobbitlandu" obklopená horami a divokou přírodou.

Miro_CZ

Herečka

Host

Pořady
2018

Front Row Flynn

Reklama

Reklama