foto

Jsu Garcia

  • nar. 6.10.1963 (56 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Inferno by Dante
2017 Miracle Underground
2015 All I Want for Christmas (TV film)
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
The Wayshower
2010 Stále na hraně
Undocumented
2009 Dante's Inferno: Abandon All Hope
2008 Blind
Che Guevara
Me and My Daddy
Shattered!
2007 Spiritual Warriors
The Go-Getter
2006 Náš dům (TV film)
2005 Americký sen
Ztracené město
2004 Back by Midnight
Riskni to s Polly
2003 Kleptomanka
Then Came Jones (TV film)
These Guys (TV film)
2002 L.A.X.
Protiúder
Údolí stínů
2001 The Quickie
2000 Rocky Times (TV film)
Traffic - Nadvláda gangů
Učitelův miláček
1999 Candyman 3: Den smrti
Window
1998 Divoká Woo
My Little Havana
1997 Akční komando
1995 Upír v Brooklynu
1994 Nová noční můra
1992 V žáru vášně
1990 Predátor 2
1989 Otroci New Yorku
Thunderboat Row (TV film)
Tropical Snow
1988 Lawless Land, The
1986 House of Ramon Iglesia, The (TV film)
Trenérka
1985 Dostanu tě!
Generation (TV film)
1984 Noční můra v Elm Street
1982 Cotton Club, The

TV seriály

2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Holding Cell (S07E12)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Do vytracena (S04E14)
1998 JAG (TV seriál)
Hrdinové včerejška (S03E15)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 17 (S01E17)
Episode 11 (S01E11)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrt má cenu platinové desky (S12E13)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Sám v temnotě (S02E11)
1986 Miami Vice (TV seriál)
The Good Collar (S03E05)

Dokumentární

2017 Diaries of a Dreamer
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy

Video kompilace

1996 Red Shoe Diaries 13: Four on the Floor (video kompilace)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky