foto

Oliver Wood

  • nar. 2.4.1950 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Morbius
2018 Equalizer 2
Holmes a Watson
2016 Ben Hur
Grimsby
Jack Reacher: Nevracej se
2015 Dítě číslo 44
2013 2 zbraně
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 Nepřítel pod ochranou
2010 Benga v záloze
2009 Náhradníci
2008 Bratři z donucení
2007 Bourneovo ultimátum
2006 Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2005 Fantastická čtyřka
2004 Bournův mýtus
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 Mezi námi děvčaty
Policajti na baterky
2002 Agent bez minulosti
Jsem agent
Pluto Nash
2000 Ponorka U-571
1998 Velký Joe
1997 Past
Tváří v tvář
1996 Blázniví fandové
Drsný a drsnější
1995 Opus pana Hollanda
1994 Nebezpečné pády
1993 Bourák
Poslíček
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1991 Neskutečná cesta Billa a Teda
Tajemná schůzka
1990 Dobrodružství Forda Fairlanea
Smrtonosná past 2
1988 One or the Other
1987 Drsná odplata (TV film)
1986 Joey
Neon Maniacs
1985 The Sex O'Clock News
1984 Pravidla velkoměsta
1983 Returning, The
1979 Poslední oběť
1977 Danny
1969 Blanke Slavin, De
The Honeymoon Killers
1967 Popdown

TV seriály

1987 Miami Vice (TV seriál)
Contempt of Court (S04E01)
Heroes of the Revolution (S03E24)
Everybody's in Show Biz (S03E23)
další epizody (14)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Streetwise (S03E10)

Dokumentární

1984 In Our Hands

Herecká filmografie

Filmy

2010 Benga v záloze

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(52)